ponedeljek, 5. januar 2015

Kakšne so vaše novoletne zaobljube?

Novoletne zaobljube - se jih kdo poslužuje in se jih drži? :)

Večina vseh zaobljub se prelomi že kar hitro... pa vendar je lepo leto pričeti s pozitivnimi mislimi in pozitivnimi cilji za bodoče leto. Nekaterih zaobljub se je lažje držati, drugih spet malo manj.

Letos se bom naučila vsaj nekaj novih stvari.  Pa naj bo to nov šport, znanje skaterega od področij, ki so mi manj znana ali nov tuji jezik.

Če vas že dolgo mika in se spogledujete z željo po osvežitvi znanja angleščine, je januar odličen mesec! Tečaj angleščine se bo izvajal na Ptuju, v Mariboru in v Ormožu. Zimski dnevi so kratki, zato lahko mrzle večere preživite koristno. Pridružite se nam, tečaj angleščine, tečaj nemščine in tečaj ruščine se prične v drugi polovici januarja. Prijave že zbiramo! Z veseljem vam bomo pomagali izbrati najustreznejši tečaj za vas.

Tečaj angleščine na Ptuju - začetna skupina - se izvja od čistih osnov. Naučili bomo se nekaj osnovnih fraz za sporazumevanje, števila, dneve, opisati svoj dan in opisati sebe in druge ljudi, zastavljati vprašanja in pridobiti osnovno besedišče.

Dodaten razlog za obisk tečaja pa je zagotovo ugodna cena - le 99,00 eur za 20-urni tečaj angleščine, tečaj nemščine ali tečaj ruščine.


http://www.fima-znanje.b2b-group.net/

Ni komentarjev:

Objavite komentar