petek, 19. december 2014

History repeats every December :)

History repeats. Every year. :D

http://www.fima-znanje.b2b-group.net/

Prav vsako leto se decembrska zgodba nakupovalne mrzlice ponovi. Čeprav je božični večer "komaj" naslednji teden, so nakupovalni centri že sedaj polni in zanimivo (in hkrati skorajda žalostno) je gledati obupane ljudi, ki kupujejo vse prevečkrat nesmiselna darila, katera bodo že kaj kmalu bo božiču pozabljena, neuporabljena ali premalo cenjena. Sama sem zagovornica koristnih daril. Zakaj ne bi letos podarili darilo, ki ostane?

V jezikovni šoli Fima Znanje smo v božičnem času pripravili praznične darilne bone. Odločite se lahko za tečaj nemščine, tečaj angleščine ali tečaj ruščine.

Nimate čaa za obiskovanje jezikovne šole? Ni problema - tečaj angleščine, nemščine ali ruščine lahko poteka kar od doma, pisarne ali iz tujine preko breyplačnega programa Skype. Več o e-učenju lahko preberete na naši spletni strani.

Skupinski tečaj nemščine, angleščine in ruščine poteka v majhnih skupinah v prijetnem vzdušju. Prepričani smo, da vas bomo učitelji navdušili nad učenjem tujih jezikov, pa naj se zdi še tako trd oreh.

Pričnemo v januarju. See you!

(& have a holly- jolly Christmas :) )








Ni komentarjev:

Objavite komentar